مداد هاشور ابرو فلورمور FLARMAER رنگ مشکی مدل چهار بعدی

۱۱۹,۶۰۰ تومان - ۱۳۰,۰۰۰ تومان
شما را ذخیره می کنید

موجود در انبار

torobpay
هر قسط با ترب‌پی: ۳۲,۵۰۰ تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.

تعداد بیشتر، قیمت ارزان‌تر!

خرید 1 عدد
۱۳۰,۰۰۰ تومان
مجموع :
۱۳۰,۰۰۰ تومان
خرید 3+ عدد
۱۳۰,۰۰۰ تومان
۱۱۹,۶۰۰ تومان
مجموع :
x
  • ایجاد خطوط تار به تار شبیه به هاشور و میکروبلیدینگ: اپلیکاتور خاص این محصول، نتیجه‌ای کاملاً طبیعی و حرفه‌ای ایجاد می‌کند که از تاتوی ابرو یا میکروبلیدینگ قابل تشخیص نیست.
  • پر کردن نواحی خالی و ایجاد تقارن: به راحتی می‌توانید با استفاده از این قلم، فضاهای خالی ابرو را پر کرده، فرم آن را اصلاح نموده و ابروهایی قرینه و بی‌نقص بسازید.
  • ماندگاری بالا و مقاوم در برابر پخش شدن: فرمولاسیون مایع این ماژیک پس از خشک شدن، ماندگاری بالایی داشته و در طول روز پخش نمی‌شود یا کمرنگ نمی‌گردد.
  • استفاده فوق‌العاده آسان و سریع: کار با این قلم بسیار ساده است و حتی افراد مبتدی نیز می‌توانند به راحتی با آن ابروهایی حرفه‌ای برای خود طراحی کنند.
  • جلوه کاملاً طبیعی: نتیجه نهایی به قدری طبیعی است که دیگران تصور خواهند کرد این ابروهای طبیعی خود شماست.
  • ترب پی خرید قسطی با ترب پی،4 قسط بدون کارمزد
  • ارسال رایگان! سفارشات بالای 2.5 تومان
  • مشاوره رایگان جهت خرید عمده

۱۱۹,۶۰۰ تومان - ۱۳۰,۰۰۰ تومان
شما را ذخیره می کنید

موجود در انبار

تعداد بیشتر، قیمت ارزان‌تر!

خرید 1 عدد
۱۳۰,۰۰۰ تومان
مجموع :
۱۳۰,۰۰۰ تومان
خرید 3+ عدد
۱۳۰,۰۰۰ تومان
۱۱۹,۶۰۰ تومان
مجموع :
x
  • ترب پی خرید قسطی با ترب پی،4 قسط بدون کارمزد
  • ارسال رایگان! سفارشات بالای 2.5 تومان
  • مشاوره رایگان جهت خرید عمده

پیشنهادات شگفت انگیز

توضیحات

قیمت و مشخصات مداد هاشور فلورمور مشکی

به دنبال راهی برای داشتن ابروهایی پرپشت، خوش‌فرم و کاملاً طبیعی، بدون نیاز به روش‌های دائمی و پرهزینه هستید؟ ماژیک هاشور ابرو از برند معتبر فلورمار (FLARMAER)، ابزاری انقلابی است که به شما “اثر میکروبلیدینگ” را در چند ثانیه هدیه می‌دهد. این قلم مایع با اپلیکاتور منحصربه‌فرد چهار خط خود، به شما امکان می‌دهد تا خطوطی فوق‌العاده ظریف و تار به تار، کاملاً شبیه به موهای طبیعی ابرو، ترسیم کنید. با این محصول که در فروشگاه نازی رخ عرضه می‌شود، با ابروهای کم‌پشت و نامرتب خداحافظی کنید.

مداد هاشور فلورمور مشکی

مداد هاشور فلورمور مشکی

راز ابروهایی بی‌نقص با ماژیک هاشور فلورمار

برخلاف مدادهای ابروی معمولی که ممکن است خطوطی ضخیم و غیرطبیعی ایجاد کنند، راز این محصول در سر چهار شاخه (4-Tip) آن نهفته است. این طراحی به شما اجازه می‌دهد تا با هر حرکت، چندین خط نازک و موازی بکشید که به طور شگفت‌انگیزی با بافت طبیعی ابروهای شما ترکیب می‌شود.

روش استفاده برای بهترین نتیجه:

  1. پوست تمیز: همیشه روی ابروها و پوست کاملاً تمیز و خشک (بدون کرم یا مرطوب‌کننده) از این محصول استفاده کنید.
  2. زاویه قلم: قلم را با زاویه‌ای ۴۵ درجه نسبت به پوست خود نگه دارید.
  3. کشیدن خطوط: با حرکات کوتاه و آرام، در جهت رویش طبیعی موهای ابروی خود، خطوط ظریفی را ترسیم کنید.
  4. تکرار: این کار را تا رسیدن به حجم و فرم دلخواه خود ادامه دهید. برای جلوگیری از پررنگ شدن بیش از حد، لایه به لایه کار کنید.
ویژگی مشخصات
برند فلورمار (FLARMAER)
نوع محصول ماژیک هاشور ابرو (Liquid Eyebrow Pen)
اپلیکاتور چهار شاخه (4-Tip)
جلوه نهایی طبیعی، مات، شبیه به مو (Hair-like Strokes)
ویژگی خاص اثر میکروبلیدینگ، ماندگاری بالا، استفاده آسان

خرید ماژیک هاشور ابرو فلورمار از فروشگاه نازی رخ

با ماژیک هاشور ابرو فلورمار، دیگر نیازی به صرف وقت و هزینه زیاد برای داشتن ابروهایی زیبا ندارید. در فروشگاه نازی رخ، ما اصالت و کیفیت این محصول فوق‌العاده از برند معتبر فلورمار را تضمین می‌کنیم. همین حالا این ابزار جادویی را به سبد خرید خود اضافه کرده و از ابروهایی طبیعی و پرپشت لذت ببرید!

مداد هاشور فلورمور مشکی

مداد هاشور فلورمور مشکی

اگر مایل به تهیه این محصول به صورت عمده، کلی، قیمت نمایندگی و ارزانتر از دیجیکالا و ترب هستید بر روی گزینه خرید عمده لوازم آرایشی کلیک و برای مشاهده دیگر محصولات مربوط به آرایش ابرو بر روی گزینه خرید محصولات آرایش ابرو کلیک کنید.

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مداد هاشور ابرو فلورمور FLARMAER رنگ مشکی مدل چهار بعدی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.