"مشتریان عزیز " جهت خرید عمده هماهنگی لازم را بعمل آورید. 09156834469

جهت خرید عمده هماهنگی لازم را بعمل آورید. 09156834469

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا چیست؟ کاربرد آن برای انواع پوست ها چگونه است؟

وقتی صحبت از پوست می شود ، بدون شک اولین گزینه برای مراقبت از پوست استفاده از خود طبیعت است. سیاره ما پر از گیاهان مختلف است که هر کدام به تنهایی برای پوست بسیار مقوی و مفید است. با وجود گیاهان نیازی به مواد مراقبت از پوست شیمیایی نداریم. مراقبت از پوست طبیعی یک راه سالم و مؤثر در مراقبت از پوست است! جوجوبا یکی از این گیاهان شگفت انگیز است. روغن جوجوبا از دانه های یک بوته زیبا در جنوب غربی گرفته شده است. در واقع مومی است که شباهت زیادی به روغن (معروف به سبوم) در پوست شما دارد.

بنابراین، استفاده از روغن جوجوبا برای اپیدرم کاملا منطقی و درست است. در این مقاله 10خاصیت جوجوبا برای پوست را به شما معرفی می کنیم. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

10 مزیت روغن جوجوبا

جوجوبا

مزیت 1 : افزایش رطوبت

رطوبت پوست را افزایش می دهد. روغن جوجوبا ماهیت مومی دارد که کاملا از چربی پوست شما تقلید می کند. این مزیت باعث می شود روغن جوجوبا برای مرطوب سازی پوست کاملا مناسب باشد. در اصل یک لایه بر روی پوست شما ایجاد می کند. این لایه آب را در پوست شما نگه می دارد و باعث می شود پوست خشک نشود.

مزیت 2 : آنتی اکسیدان

جوجوبا حاوی آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی برای پوست است. روغن جوجوبا سرشار از آنتی اکسیدان مغذی پوست و ویتامین E (معروف به جلوگیری از پیری پوست) بعلاوه ویتامین های A و D است. همچنین حاوی مواد معدنی کروم، مس و روی، به علاوه اسیدهای چرب امگا 6 و 9 است. دارای تمامی مواد مغذی و لازم برای داشتن پوستی شاداب و سالم است.

مزیت 3 : comedogenic

جوجوبا کمدیجنیک (ماده ای که تمایل به ایجاد آکنه از طریق بستن منافذ پوست دارد) است. با استفاده از هر محصول مراقبت از پوست، مهم است که بررسی کنید که آیا comedogenic است یا خیر. یعنی آیا منافذ پوست شما را مسدود می کند؟ با اینکه بیشتر روغن ها منافذ پوست را می بندند، اما روغن جوجوبا تمایل به غیر comedogenic دارد، بنابراین منافذ پوست را برای اکثر افراد مسدود نمی کند. مانند هر ماده جدید، ارزش این را دارد که امتحان کنید و ببینید واکنش آن با نوع پوست به فرد شما چیست.

مزیت 4 : تسکین دهنده

جوجوبا باعث خرابی پوست شما نمی شود. از جمله مزایای روغن جوجوبا این است که به دلیل خاصیت تسکین دهنده پوست شناخته شده است. این گیاه حاوی ویتامین E و B کمپلکس است که می تواند قرمزی موقت، ناراحتی و تحریک پوستی را کاهش دهد.

مزیت 5 : تنظیم چربی پوست

به تعادل ترشح روغن های طبیعی پوست کمک می کند. نحوه عملکرد آن به این صورت است: از آنجا که روغن جوجوبا بسیار شبیه سبوم پوست شما است، پوست شما آن را به عنوان بخشی از محتوای خود می پذیرد و بنابراین سبوم کمتری تولید می کند. جوجوبا به تنظیم فرآیند ترشح سبوم پوست کمک می کند. در واقع می تواند چربی پوست شما را کاهش دهد.

مزیت 6 : شادابی

می تواند متحرک های پوستی را تسکین و کاهش دهد. روغن جوجوبا به دلیل خاصیت تسکین دهنده پوست شناخته شده است و می تواند راهی عالی برای کاهش تحریک یا ناراحتی موقتی پوست باشد. این گیاه احساس آرامش را به پوست شما ارائه می دهد. رک و پوست کنده می گویم، احساس شادابی به پوست شما هدیه می دهد!

مزیت 7 : شفاف سازی

می تواند به شفافیت پوست شما کمک کند. از آنجا که روغن جوجوبا توانایی منحصر به فردی در متعادل نگه داشتن چربی در پوست شما دارد (صرف نظر از نوع پوست). می تواند به تمیز نگه داشتن پوست، رفع بستگی منافذ پوست و به حداقل رساندن آکنه پوست کمک کند. شما به من بگویید که، چه کسی پوست پاک و بی عیب و نقص نمی خواهد؟

مزیت 8 : جوان سازی

می تواند علائم پیری پوست را به حداقل برساند. سرشار از آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی است. یکی از مزایا ی روغن جوجوبا می توان به جوان سازی پوست اشاره کرد. در کنار سایر اقدامات مراقبت از پوست این گیاه، حتی می تواند به کاهش چین و چروک پوست کمک کند. در واقع می تواند به حداقل رساندن علائم رایج پیری مانند خطوط ریز و چین و چروک کمک کند. پوست شما را تقویت می کند. با گذشت زمان پوست شما صاف و محکم می ماند.

مزیت 9 : محافظت کننده

می تواند به محافظت از پوست شما کمک کند. روغن جوجوبا در واقع یک ماده مرطوب کننده است. به این معنی که نوعی لایه محافظ به پوست شما اضافه می کند که رطوبت را در آن حفظ می کند. همچنین سایر مواد چربی پوست را از بین می برد. و از پوست در برابر تمام عوامل پیری پوست که روزانه در معرض آن هستیم محافظت می کند.

مزیت 10 : پاک کننده آرایش

می تواند آرایش شما را پاک کند و صورت شما را پاکیزه کند. اگر به دنبال پاک کننده آرایش طبیعی هستید، روغن جوجوبا بهترین انتخاب است. در واقع روغن در از بین بردن باقیمانده آرایش بهتر از آب و صابون عمل می کند. بنابراین می تواند اهداف مختلفی در برنامه مراقبت از پوست شما داشته باشد. فقط چند قطره به پنبه یا پد اضافه کنید و به آرامی تمام آرایش خود را پاک کنید.

روغن جوجوبا چیست؟

جوجوبا

روغن جوجوبا در واقع از دانه های یک بوته زیبا و همیشه سبز در جنوب غربی روییده می شود. که به گیاه Simmondsia chinensis معروف است. این بوته در اصل از جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک می آید. روغن دانه جوجوبا کمی بوی آجیل می دهد. این روغن در محصولات مراقبت از پوست (و سایر محصولات) استفاده می شود. زیرا بی رنگ و بدون بو است. این گیاه دارای یک تاریخچه غنی در زمینه مراقبت پوست است. در واقع توسط بومیان آمریکا برای درمان زخم ها استفاده می شد. همانطور که اشاره کردیم، این گیاه یک موم حالت روغن است. اما با این وجود به طور کلی از آن به عنوان روغن جوجوبا یاد می شود.

چگونه از جوجوبا برای صورت خود استفاده کنیم؟

مجموعه ای از روش های مختلف برای کمک به حداکثر رساندن مزایای روغن جوجوبا برای پوست شما وجود دارد. چه روی صورت و چه روی بدن. هنگام تصمیم گیری برای استفاده از روغن جوجوبا، نسخه 100٪ خالص را انتخاب کنید. بدون مواد افزودنی یا شیمیایی.

در اینجا بهترین روش استفاده از آن آورده شده است:

پوست خود را با یک ژل شستشوی صورت تمیز کنید. از تونر استفاده کنید. اگر سرم یا ماسک صورتی هست که استفاده می کنید را بعد از مرحله تونر انجام دهید. چند قطره روغن جوجوبا را بر روی کف دست خود قرار داده و به صورت و گردن خود بمالید. ضد آفتاب بزنید (اگر روز بود). شما همچنین می توانید روغن جوجوبا را به بدن خود بمالید. اگر پوست خشکی دارید، این روغن سریع جذب می شود. این مراحل را روزانه انجام دهید.

از این روغن بلافاصله بعد از دوش گرفتن استفاده کنید. در واقع مقداری از روغن را به عنوان یک لایه محافظ اضافه می کنید. همچنین می توانید روغن جوجوبا را از طریق محصولات دیگر استفاده کنید. زیرا این روغن اغلب در محصولات مراقبت از پوست طبیعی موجود است. محصولات آرایشی مانند مرطوب کننده ها، روغن و سرم صورت، مواد پاک کننده و ماسک صورت و حتی رژ لب و محصولات مراقبت از ناخن و غیره اغلب حاوی روغن جوجوبا هستند.

برای چه نوع پوستی مناسب است؟

جوجوبا

چهار نوع پوست متفاوت وجود دارد. در اینجا نحوه کار روغن جوجوبا برای هر یک شرح داده شده است.

پوست حساس

از مزایای روغن جوجوبا می توان به آرامش بخش و ملایم بودن آن اشاره کرد. به این معنی که معمولاً برای افرادی با پوست حساس مناسب است.

پوست چرب

همانطور که قبلاً اشاره کردیم. روغن جوجوبا برای پوست چرب در واقع می تواند به تعادل ترشح روغن های طبیعی پوست کمک کند. بنابراین برای پوست های چرب بسیار مناسب است! منافذ پوستی را مسدود نمی کند و می تواند به تمیز و پاکیزه نگه داشتن پوست شما کمک کند.

پوست خشک

از آنجا که این روغن خاصیت مرطوب کنندگی دارد و به شما کمک می کند تا پوست خود را آب رسانی کنید، می تواند برای کسانی که مشکل خشکی پوست دارند یک ماده افزودنی عالی برای مراقبت از پوست باشد.

پوست ترکیبی

از آنجا که روغن جوجوبا باعث تعادل ترشح روغن های طبیعی پوست شما می شود. برای پوست های ترکیبی نیز عالی است. به دلیل خواص منحصر به فردی که از روغن پوست تقلید می کند.( بسته به آنچه پوست شما بیشتر نیاز دارد)باعث افزایش یا کاهش رطوبت می شود. فقط به یاد داشته باشید که پوست هر فردی متفاوت است. بنابراین باید آن را امتحان کنید تا ببینید با نوع پوست شما چگونه واکنش نشان می دهد.

سوالات متداول درباره روغن جوجوبا:

آیا جوجوبا برای صورت شما مفید است؟

بله، به خاطر داشتن مزایای فراوان، روغن جوجوبا، می تواند یک مراقبت از پوست عالی برای برنامه مراقبتی شما باشد. این روغن دارای خواص تسکین دهنده، تجدید کننده، مرطوب کننده و غیر کمدوژنیک است. تمام دلایلی که در بالا گفته شد،ثابت می کند که این روغن بسیار مؤثر است. این روغن دارای کدرکیس است. کدرکیس ماده ای مهم در محصولات طبیعی مراقبت از پوست است.

جوجوبا برای چه چیزی بهتر است؟

روغن جوجوبا یک مرطوب کننده طبیعی فوق العاده موثر است. بهتر است به عنوان بخشی از برنامه مراقبت از پوست برای صورت و گردن استفاده شود. برای انواع پوست مفید است. و برای تغذیه، آبرسانی و تسکین پوست مناسب است.

آیا روغن جوجوبا منافذ را مسدود می کند؟

روغن جوجوبا به طور کلی غیر کمدوژنیک در نظر گرفته می شود. بنابراین منافذ پوست را مسدود نمی کند. اما به خاطر داشته باشید که پوست هر کس متفاوت است و باید آن را امتحان کنید تا ببینید برای شما چگونه کار می کند.

آیا جوجوبا بی خطر است؟

روغن جوجوبا یک ماده کاملاً طبیعی است که از یک درختچه بیابانی بدست می آید. استفاده از آن روی پوست، مو یا کوتیکول بی خطر است. گرچه از نظر فنی نیز قابل خوردن هم است. اما از آنجایی وارد بدن می شود و مفید بودن این گیاه از این روش کاملا اثبات نشده است بهتر است استفاده از آن به صورت بیرونی باشد زیرا هم بهتر است و هم منطقی است. فقط از منبع معتبری این روغن را خریداری کنید تا مطمئن شوید خالص است.

اولین امتیاز با شما!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من